U krijgt nieuwe buren, ze zijn druk aan het verhuizen ziet u. Wat is uw eerste gedachte?

KITLV

In de stad ruikt u opeens de geur van kretek. Wat komt er in u op?

Uw kleinkind vraagt of u op Snapchat gaat, maar u weet niet eens wat dat is. Ja, iets met chatten op internet. Wat zegt u?

KITLV

De huisarts heeft iets gezegd over een rollator, over veiligheid en blijven meedoen. Wat vindt u?

KITLV

U krijgt de vraag waarom er een botol tjebok naast de wc staat.

Wat voor Indische vrucht bent u?
U bent een doerian

Mensen schrikken soms even wanneer ze u tegenkomen. Kan gebeuren. Niks van aantrekken, hoor. Want het zegt niets over u. Als ze u beter leren kennen, gaan ze van u houden. En daarna kunnen ze niet meer zonder u. Hoe fijn is dat?
U bent een rambutan

Origineel bent u zeker, en dat is altijd een aanwinst. U bent ook sociaal, en u houdt van het gezelschap van gelijkgestemden. Gezelligheid is belangrijk, want nou ja, alleen is maar alleen. Vrienden heeft u nooit genoeg.
U bent een pisang

Vanwege uw zachte inborst houdt u in het begin iedereen een beetje op afstand. Want als u zich bloot geeft, bent u zo kwetsbaar. Weet u, dat is eigenlijk best verstandig. Wie zo gevoelig is, moet ook slim zijn. En pienter bent u.
U bent een klapper

Van buiten bent u hard om te zien. Kan kloppen. U heeft genoeg meegemaakt om te weten waar het in het leven om gaat. Dus u bent alert en assertief. Probeert u ook eens wat meer uw mooie binnenkant te laten zien? U zult verbaasd zijn, hoeveel waardering u daarvoor krijgt.