Samen kun je meer, toch?

De een heeft genoeg aan de Stoomcursus om aan de slag te kunnen gaan, de ander houdt meer van samenwerken. Dus overleggen, van gedachten wisselen over hoe iets was en van praktisch advies van doe-eens-zus-of-zo. Zelf heb ik zo het meeste geleerd: persoonlijke begeleiding van iemand die veel verder was dan ik. Iemand die ik meteen kon mailen als ik ergens tegenaanliep. Daarom heb ik er nu ook een aanbod van gemaakt.  Klik hier en lees Aanbod Schrijfcoaching. Zit er iets bij? Of denkt u: eigenlijk heb ik toch behoefte aan iets anders. Dat kan best. In dat geval kunnen we even per mail of per telefoon overleggen. Wat komt u het beste uit?

* Dit invullen voor verzending

Ervaring van cursiste Renée Douglas Broers:

De coaching heb ik ervaren als stimulerend, inspirerend en enthousiasmerend. Dat zijn de kernwoorden van dit traject. Kennis en
kunde van de Nederlandse taal, van Indië en van de verschillende (online) informatiebronnen is van enorme waarde geweest. Ook de vlotte reacties bij vragen en (dreigende) haperingen bij het schrijven zorgden voor een plezierig contact. De nabijheid van het enthousiasme voor het (Indische) levensverhaal, was nooit te dichtbij. Voorstellen tot wijzigingen in de tekst waren ook voorstellen waar ik over kon nadenken en kijken of het, wat mij betreft, paste.
Over de kantoorsessie:
Het was goed elkaar een keer te ontmoeten, hoewel het mail en telefonisch contact altijd plezierig verliep en het mij voldoende leek. Ik had niet het gevoel iets te missen. Ik had natuurlijk al een voorstelling van mijn coach door haar lezingen op Bronbeek, maar vis-à-vis zitten en het manuscript, voor zover dat er was, doornemen gaf toch een meerwaarde aan het traject. Dat merkte ik aan het contact na de kantoor sessie. Een en ander liep (nog) gemakkelijker.
Het resultaat is een enorm succes geworden. Besprekingen vooraf over vormgeving en het drukken van boeken was voor mij een eye opener. Er ligt nu een prachtig boek, mooi uitgegeven. Vilan’s idee van een ‘officiële’ presentatie van het boek is bij familie en vrienden in zeer goede aarde gevallen. Zij hebben het als bijzonder inspirerend ervaren.
Het boek is ook geweldig enthousiast ontvangen. Daar ben ik enorm blij mee.
Het was zeker niet zo’n fraai vormgegeven en leesbaar boek geworden zonder het coaching-traject van Vilan.