Wat heeft u nodig?

Kick off sessie

Bent u al tien keer opnieuw begonnen en komt u niet verder? Heeft u losse stukken geschreven die eigenlijk niet bij elkaar horen? Of wilt u gaan schrijven maar u heeft geen idee hoe dat moet?
Dat is beroerd. Want zo komt u niet verder. U kunt nóg een keer opnieuw begonnen, wéér een stuk schrijven en nog langer naar een leeg blaadje staren, maar helpt dat? Dan doet u meer van hetzelfde. Gaat niet werken.

Doe dus iets anders.
Iets dat wèl werkt.
Wat dat is?

Een coachingsessie met ervaren schrijfster. Ik help u verder. Daar is de sessie voor: erna kunt u verder met uw levensverhaal en goed ook. Want er is niks erger dan voelen hoe graag u dat wilt en geen idee te hebben waar u moet beginnen en hoe u in vredesnaam aan een beetje structuur komt en nu zit u vast.

Klik hier en lees verder: kick off sessie

 

Persoonlijke schrijfcoaching

U weet al lang dat u een levensverhaal wilt opschrijven, en ook ongeveer wat er in moet komen. Alleen: het is er niet. Er komt van alles tussen, u heeft geen structuur, u bent bang voor moeilijke emoties of u denkt gewoon praktisch van: ik wil dit doen met iemand die verstand van schrijven heeft.
Iedereen heeft een eigen reden.

Gezelligheid hoor ik ook vaak. En: “stok achter de deur”, want het is toch anders als je iets afspreekt met de schrijfjuf (dat ben ik dus).
Met persoonlijke coaching heeft u mijn aandacht helemaal voor uzelf. Ik ben uw coach en ook uw supporter, dus als u een dipje heeft, dan ben ik er ook. We hebben hetzelfde doel: samen zorgen we ervoor dat het levensverhaal dat u wilt schrijven, ook echt op papier komt te staan.

Klik hier en lees verder: persoonlijke schrijfcoaching

 

Eh… ik heb een vraag.
Vragen staat vrij. Wanneer u mij een mail stuurt, dan mail ik zo snel mogelijk terug. Ik bevind me op een paar muisklikken afstand: mailen is gemakkelijk:

* Dit invullen voor verzending

 

Tip: het fijnste is samenwerken. Ik help u graag. Hoe?

Klik en ga naar: persoonlijke schrijfcoaching