Wat heeft u nodig?

Kick off sessie

Bent u al tien keer opnieuw begonnen en komt u niet verder? Heeft u losse stukken geschreven die eigenlijk niet bij elkaar horen? Of wilt u gaan schrijven maar u heeft geen idee hoe dat moet?
Dat is beroerd. Want zo komt u niet verder. U kunt nóg een keer opnieuw begonnen, wéér een stuk schrijven en nog langer naar een leeg blaadje staren, maar helpt dat? Dan doet u meer van hetzelfde. Gaat niet werken.

Doe dus iets anders.
Iets dat wèl werkt.
Wat dat is?

Een coachingsessie met ervaren schrijfster. Ik help u verder. Daar is de sessie voor: erna kunt u verder met uw levensverhaal en goed ook. Want er is niks erger dan voelen hoe graag u dat wilt en geen idee te hebben waar u moet beginnen en hoe u in vredesnaam aan een beetje structuur komt en nu zit u vast.

Klik hier en lees verder: kick off sessie

 

Persoonlijke schrijfcoaching

U weet al lang dat u een levensverhaal wilt opschrijven, en ook ongeveer wat er in moet komen. Alleen: het is er niet. Er komt van alles tussen, u heeft geen structuur, u bent bang voor moeilijke emoties of u denkt gewoon praktisch van: ik wil dit doen met iemand die verstand van schrijven heeft.
Iedereen heeft een eigen reden.

Gezelligheid hoor ik ook vaak. En: “stok achter de deur”, want het is toch anders als je iets afspreekt met de schrijfjuf (dat ben ik dus).
Met persoonlijke coaching heeft u mijn aandacht helemaal voor uzelf. Ik ben uw coach en ook uw supporter, dus als u een dipje heeft, dan ben ik er ook. We hebben hetzelfde doel: samen zorgen we ervoor dat het levensverhaal dat u wilt schrijven, ook echt op papier komt te staan.

Klik hier en lees verder: persoonlijke schrijfcoaching

 

Laten schrijven

Dát is een idee: het boek over uw familie laten schrijven door een echte schrijfster. Drie generaties in een boek, voor altijd vastgelegd. Het is de beste manier om herinneringen en verhalen vast te leggen voor de volgende generaties. Schrijven is blijven.

U heeft het meer dan eens gezegd: ‘Over mijn familie zou je een boek kunnen schrijven.’ U bezit foto’s, brieven en herinneringen. Of anderen in de familie. Er circuleren verhalen en er zijn ouderen die kunnen vertellen. Hoe lang zijn ze er nog?
Een goed en mooi verhaal

Er zou eigenlijk iemand moeten zijn, die orde brengt in die hoeveelheid documenten van vroeger. En die daar een goed en mooi verhaal van maakt, de familie geplaatst in de historische context. Iemand die daar aantoonbaar verstand van heeft.

Klik hier en lees verder: liever laten schrijven

 

Eh… ik heb een vraag.
Vragen staat vrij. Wanneer u mij een mail stuurt, dan mail ik zo snel mogelijk terug. Ik bevind me op een paar muisklikken afstand: mailen is gemakkelijk:

* Dit invullen voor verzending

 

Tip: het fijnste is samenwerken. Ik help u graag. Hoe?

Klik en ga naar: persoonlijke schrijfcoaching