VIP-uren zijn speciale uren. Alleen u en uw werk en ik. Resultaatgericht. Superintensief.

Samen bespreken

Elk boek heeft eigen problemen.  U heeft te veel bronnen of juist te weinig. U krijgt het wel op papier maar toch voelt u dat er iets aan ontbreekt. Het moet anders, beter, mooier, maar hoe? Of u loopt steeds vast en eerlijk gezegd zou het stukken sneller opschieten wanneer u af en toe kon overleggen. Gewoon, dat u er niet alleen voorstaat.

U wilt kortom, wat extra uurtjes aandacht van iemand die werkelijk belangstelling heeft. 

Hoe kan ik u helpen? 

1 op 1

Samen weet je meer.  Genoeg mensen die pas serieus tot werken komen wanneer ze dat samen met iemand doen.  Dan hebben ze structuur. Ja, de een vliegt solo en de ander speelt nou eenmaal liever tennis. 

Wilt u 1 op 1 met mij werken, dan is dat de snelste manier om uw boek af te krijgen op een deskundige en aangename manier.  Mijn eerste vraag stel ik u nu alvast: wanneer moet het af zijn?

 

Ghostwriter

Het kan zo zijn, dat u het een en ander heeft meegemaakt waarvan u zegt: dat moet iemand  eens goed opschrijven.  Maar het is wel uw verhaal. Wat doet u dan?

Simpel. U huurt een ghostwriter in. Iemand die met uw stem kan spreken en schrijven, alsof u het zelf bent. Iemand die precies schrijft zoals u zou schrijven als u tijd en zin zou hebben.

Die iemand kan ik zijn. Per jaar heb ik ruimte voor maximaal twee ghostwriting-projecten, afhankelijk van de omvang en het tijdpad.

Nieuwsgierig hoe zoiets gaat?