Samenwerken doen we samen. U en ik. De vraag begint bij u. Wilt u aan een levensverhaal beginnen en daarmee een goed begin maken? Of bent u al een poosje bezig en is het tijd om een paar flinke stappen vooruit te zetten? Of – ik durf het bijna niet te vragen – bent u al honderd keer opnieuw begonnen en moet het nou eens goed?

Het werkt zo. U kiest een samenwerking en mailt me.  Dan gaan we telefoneren. We maken nader kennis, overleggen over doelen en maken een afspraak voor een eerste sessie.

Ik lees graag wat u schrijft. En daarover krijgt u ook tips: positief en constructief (ik kan zelf helemaal niet tegen negatieve opmerkingen) zodat u er wat mee kunt. We praten over uw werk. We werken samen.

 

 


Een goed begin (het halve werk)

U bent iemand die graag goed voorbereid aan iets begint. Dan weet u wat u moet doen om de zaak tot een succesvol einde te brengen. Begint u goed, dan is het halve werk al af.

Dus een boek schrijven, dat pakt u serieus aan. En ik ook.

We nemen twee overlegsessies per telefoon (die werkt beter dan Skype) en tussendoor mailen we. In die sessies leert u zoveel, dat u erna meteen aan de slag kunt. Wat kunt u dan?

  • We hebben het fundament voor uw boek gelegd: wat komt er wel en wat komt er niet in
  • We hebben de volgorde van die onderwerpen bepaald, zodat het boek als het ware zichzelf vertelt
  • U  kunt overweg met een tijdpad en een werkschema
  • U heeft met mij schrijfoefeningen gedaan, en dus kent u uw sterke punten en uw verbeterpunten

Meer weten? Klik en lees…


De sprong vooruit

Er zijn heel weinig mensen die zonder hulp een boek schrijven. Kijk maar eens in een voorwoord van een boek, daar staan de namen in van de mensen die bedankt worden.  Voor elk boek dat ik schrijf, heb ik ook namen die ik noem. En hier en daar staat mijn naam ook in een boek.

Dat voelt goed. Ik deel mijn kennis graag. Ook met u.

Wanneer u het knagende  gevoel heeft dat er iets beter kan, dan kunt u best nog een jaar doorgaan en verwachten dat het vanzelf in orde komt. Het kan. Al is het een risico. Wat nou als het dan nog niet lukt?

Of u vertelt over dat knagen tegen iemand die van u houdt en dan krijgt u knuffels en complimenten.

Ik geef geen knuffels. Ik geef schrijfadvies. Dan kunt u meteen een sprong vooruit maken met uw boek, zonder nog een jaar verder proberen. Wilt u dat? Klik en lees…