De meeste Nederlanders begrijpen het verschil niet tussen Indisch en Indonesisch. Daar zit onverschilligheid in. En dat doet pijn. Het is dan net of u er niet mag zijn.

Erkenning begint in uzelf. In het voelen dat het Indische verhaal belangrijk is, en dat uw verhaal daar deel van is. Dat verhaal is voor uw kinderen en kleinkinderen belangrijk, want dan weten ze wie ze zijn, waar ze thuishoren.

Herkent u dit? In uw hart leven de verhalen over Indie. Uw ouders. De familie. Uw opvoeding. Eigenlijk zou u dat allemaal moeten opschrijven.  Maar u weet niet hoe. En u voelt dat de verhalen voor altijd verloren gaan, als u niets opschrijft.

Begin eenvoudig: geef u op voor de gratis workshop ‘Over mijn moeder’. Klik hier voor lezen en opgeven

Doen, hoor.

Stoomcursus

Wilt u meteen aan de slag, dan kan dat. Geef u op voor de gratis stoomcursus Levensverhaal schrijven en ik voorspel u: straks zit u te schrijven voordat u het weet. Onder de video kunt u zich opgeven.

Vijf dagen, vijf videolessen

PS is er na 24 uur nog geen mail met de eerste les? Kijk in de spambox. Niks. Mij even mailen dan maak ik het in orde.